Tulevaisuuden ratkaisuja elintarvikekaupalle

Viessmann-konserni tarjoaa parempia päivittäistavarakaupan ratkaisuja (Smarter Retailing Solutions), jotka luovat uusia mahdollisuuksia elintarvikkeiden myynnille. Viessmann-konsernin kilpailutekijöitä ovat alhaisemmat elinkaarikustannukset, elämyksellisten ostokokemusten luominen sekä asiakasräätälöinti elintarvikekaupan yksilöllisiin myymäläratkaisutarpeisiin.

Elinkaarikustannukset


Viessmann-konsenilla on kokonaisvaltainen näkemys tuotteidensa elinkaaresta - aina asennuksesta, energiatehokkuudesta, päivittäisestä toiminnasta, huollosta ja ylläpitotoiminnoista kierrätykseen ja hävitykseen saakka. Meidän tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme alentamaan kokonaiselinkaarikustannuksia tulevien sukupolvien hyödyksi.

 

Elämykselliset ostokokemukset


Asiakkaan toimialan perusteellinen ymmärtäminen ja näkemys markkinoista mahdollistaa sen, että voimme auttaa asiakkaitamme luomaan elämyksellisiä ostokokemuksia. Kylmäkalusteemme tarjoavat jalustan elintarvikkeille, mikä kasvattaa niiden myyntiä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia ratkaisuja yhtälailla vähittäiskauppiaan kuin kuluttajankin eduksi.

 

Yksilölliset myymäläkonseptit


Kylmäratkaisumme soveltuvat kaikenlaisiin kaupankylmän asiakkaiden konsepteihin. Kaiken perustana on joustavuus täyttää asiakkaiden vaatimukset. Tuotteemme voidaan räätälöidä täyttämään asiakkaiden tarpeet ja niiden avulla voidaa erottua ja luoda yksilöllisiä konsepteja ja uusia pohjaratkaisuja.