Ostohetket entistä vaivattomampia TectoPromo FL2 -palvelulasikkojen ansiosta

18/09/2017

Vuodesta 1986 toiminut Neste K Alikeravantie uudistettiin perusteellisesti Keskon uuden liikenneasemakonseptin mukaisesti kesällä 2016. Asiakaspalautteiden pohjalta rakennettuun "Paremman pysähdyksen taktiikan" konseptiin kuuluvat modernia tyyliä toistavat Viessmann Kylmäjärjestelmien uudet luukulliset TectoPromo FL2 -palvelulasikot. Uudistuksen myötä asiointi on entistä mukavampaa ja helpompaa asiakkaalle.

Viessmannin ovelliset TectoPromo FL2 -lasikot sopivat uusitun huoltoaseman tavoiteltuun ilmeeseen erinomaisesti ja tuovat nykyaikaista ilmettä tiloihin.

"Vanhat vitriinit eivät olisi sopineet uuteen konseptiin. Nämä ovat kuin tehty siihen", kertoo Neste K Alikeravantien kauppiasMari Lindén.

Ovellisen TectoPromo FL2-palvelulasikon parhaimpiin puoliin kuuluu sen helppo käytettävyys asiakkaalle ja henkilökunnalle. Tuotteita on helppo ja nopea lisätä lasikkoon takakautta ja valita etukautta.

Erinomaisella tuotenäkyvyydellä varustettu palvelulasikko on tekniseltä tehokkuudeltaan luokkansa paras.  TectoPromo FL2 -lasikon tilavuus vähentää tarvetta täyttää lasikkoa yhtä usein kuin ennen. Se tarjoaa jopa 25 prosenttia enemmän hyllytilaa muihin samankokoisiin kalusteisiin verrattuna.

" TectoPromo FL2 -lasikkojen avulla saamme enemmän tilaa, sillä niihin mahtuu enemmän tuotteita. Tuotteet ovat hienosti esillä ja valot korostavat niitä kauniisti. Koko linjasto on erittäin tyylikkään näköinen. Tuotteet pysyvät lasikossa tasaisen kylmänä, vaikka se olisi täynnä. Kesälläkin lämpötila pysyi samana", Lindén tiivistää.

Matalahkon palvelulasikon etuna on myös se, että sen yli näkee koko tilan. Tämä tuo tilantuntua saliin.

"Lasikon ihanteellisen korkeuden ansiosta asiakkaan esteetön palveleminen ja hänen kanssaan keskustelu sen yli on mahdollisimman helppoa", sanoo Lindén.

"Uudistus on otettu erittäin hyvin vastaan - olemme saaneet pelkästään hyvää palautetta asiakkailtamme. Myös henkilökunta on tykännyt uudesta konseptista erittäin paljon. Moni aseman 14 työntekijästä on ollut yli 20 vuotta talossa - heille työpaikan uudistus oli erityisesti ilahduttava ja innostava juttu."

NesteK_Alikerava_asiakas